HiPP ANTI-REFLUX AR špeciálna dojčenská výživa (inov.2021) 1x600 g | Vitalmix.sk

Kód produktu : 233628

HiPP ANTI-REFLUX AR špeciálna dojčenská výživa (inov.2021) 1x600 g

Potravina na osobitné lekárske účely

Skladom - dodávame do 48 hodín

15,99 €
Odporúčaná cena: 17,59 €

Popis

Potravina na osobitné lekárske účely.
Špeciálna dojčenská výživa HiPP Anti-Reflux je nutrične kompletná výživa určená na diétny režim pri výžive dojčiat, ktoré grckajú. Je vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, rovnako ako od ukončeného 6. mesiaca veku v rámci zmiešanej stravy, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Podávajte len po konzultácii s lekárom.
Obsahuje:

  • Karobová guma (svätojánsky chlieb) - prirodzené zahusťovadlo.
  • Mliečne kultúry L. fermentum, ktoré sa vyskytujú aj v materskom mlieku.

Informácia od dodávateľa

Je celkom normálne, keď bábätko po jedle grcká malé množstvo stravy. Niektoré bábätká ale grckajú väčšie množstvo stravy, ako je zvyčajné alebo sa množstvo zvyšuje. V tomto prípade sa poraďte vždy s lekárom na vhodnom postupe.

Špeciálna dojčenská výživa HiPP Anti-Reflux je nutrične kompletná výživa určená na diétny režim pri výžive dojčiat, ktoré grckajú. Je vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, rovnako ako od ukončeného 6. mesiaca veku v rámci zmiešanej stravy, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Výživa HiPP AR je potravina na osobitné lekárske účely v prášku. Podávajte len po konzultácii s lekárom.

Špeciálna dojčenská výživa HiPP Anti-Reflux obsahuje:
Karobová guma (svätojánsky chlieb) - prirodzené zahusťovadlo, vďaka ktorému je výživa zahustená a krémová a spôsobuje, že potrava zostáva v žalúdku dlhšie. Tým sa znižuje návrat potravy do pažeráku (reflux) a teda aj grckanie. Múka z karobovej gumy (svätojánskeho chleba) je hodnotná prírodná vláknina, preto je možné, že sa pri prechode na HiPP AR môže zmeniť konzistencia stolice – stolica môže byť mäkšia.

Mliečne kultúry L. fermentum, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku. Materské mlieko prirodzene obsahuje probiotické kultúry – v individuálnej variabilite a množstve.